Har du redan ett ID?

Logga in till Brf Hyllie Boulevard - tryggt och säkert

Har du inget ID?

Skapa inloggning till Brf Hyllie Boulevard - enkelt och gratis

Vad är det här?

Denna sida är ansluten till och drivs med hjälp av Socinets plattform.
När du har ett Socinet ID kan du använda det på alla Socinet-anslutna sidor. Läs mer
Välkommen till Brf Hyllie Boulevard!

Brf Hyllie Boulevard är en bostadsrättsförening med 85 urbana lägenheter på bästa adress i Hyllie. Här bor du i hjärtat av Hyllie, granne med både Arenan och Emporia och endast 12 minuter från kontinenten.

Hyllie är Malmös nyaste och mest spännande stadsdel med nöjen, shopping och alla nyanlagda parker. Hyllie är en okonventionell och nytänkande stadsdel som lever och rör sig dygnet runt ett stenkast från kontinenten. I Brf Hyllie Boulevard får du boendekomfort och kvalitet som hör framtiden till.

Den lummiga gården är ritad av samma landskapsarkitekt som har ritat Emporias takterrass. Bättre läge i Hyllie kan du inte ha.

Bostadsrättsföreningens styrelse

Styrelsen för Brf Hyllie Boulevard kontaktas lättast genom email till brf.hyllie.boulevard@gmail.com eller brev till:

Brf Hyllie Boulevard
Hyllie Boulevard 9b
215 32 Malmö

Mäklaruppdrag

För mäklarbilder, överlåtelser, pantsättning och annan information vid köp och försäljning, kontakta SBC Kundtjänst på 0771 - 722 722 eller kundtjanst@sbc.se .

OBS! Vid köp av lägenhet ingår inte per automatik övertagande av garageplats. Detta måste hanteras separat av köparen, och garageplats är inte garanterad. Föreningen använder kösystem för att tilldela garageplatser. Kontakta styrelsen för mer information.

Brf Hyllie Boulevard    
  
JM - Hus att trivas i
www.jm.se